«Ο κ. Πρωθυπουργός έχει εργαλειοποιήσει δύο ζητήματα.
Το ένα είναι το μεταναστευτικό και το άλλο το ζήτημα των Σκοπίων.
Tα χρησιμοποιεί επιδιώκοντας να πάρει ανταλλάγματα σε άλλα πεδία.
Δεν τον απασχολούν οι αρνητικές επιπτώσεις στα ζητήματα της εθνικής ασφάλειας, αλλά και των εθνικών συμφερόντων, που προκύπτουν από αυτά που έχει αποδεχθεί και συνομολογήσει στο μεταναστευτικό και στο ζήτημα των Σκοπίων»
Όπως κάθε μήνα, μοιράζομαι μαζί σας μέρος της δραστηριότητάς μου για το μήνα που πέρασε.
Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας, όπως πάντα, είναι καλοδεχούμενα.
«Πολυκεντρική Τουριστική Ανάπτυξη στο νησιωτικό χώρο. Φέρνουμε στο προσκήνιο τη Δημιουργική Ελλάδα»

Τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στον τουρισμό, παρουσίασε στην ημερίδα με διαβούλευση φορέων στη Ρόδο, που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και η Νέα Δημοκρατία στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με τίτλο: «Οικονομία, Ανάπτυξη και Τουρισμός στη Ρόδο», ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Περισσότερα…

 

«Ο τουρισμός δεν προσφέρεται για ιδεοληψίες. Ύστερα από τρεισήμισι χρόνια αδράνειας, η κυβέρνηση θυμήθηκε το Χωροταξικό».

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στο ολιστικό σχέδιο «ανάπτυξης» της Κυβέρνησης στο οποίο γίνεται αναφορά για το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τον τουρισμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Περισσότερα…

«Παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την τιμή της βενζίνης στα νησιά»

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών κατέθεσε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για το ζήτημα των υψηλών τιμών στη βενζίνη που καταγράφονται στα νησιά του Αιγαίου.
Περισσότερα…

«Είναι ώρα να βγάλουμε τον τουρισμό από τον αυτόματο πιλότο»

Τις προγραμματικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την κρουαζιέρα, το θαλάσσιο τουρισμό και την τουριστική εκπαίδευση, ανέπτυξε από το βήμα του συνεδρίου «Ιόνιες Μέρες Ανάπτυξης», που διοργανώθηκε στην Κέρκυρα, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ.Μάνος Κόνσολας.
Περισσότερα…

 

«Η κυβέρνηση αναγκάζει τους Δήμους να επιβάλλουν νέες επιβαρύνσεις στους πολίτες»

Τις νέες επιβαρύνσεις που θα υποστούν οι πολίτες από την ένταξη των υπηρεσιών πρασίνου των Δήμων στο Ενιαίο Ανταποδοτικό Τέλος για την καθαριότητα και τον φωτισμό, αναδεικνύει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας.
Περισσότερα…

 

«Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου η κυβέρνηση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις απαιτήσεις για πνευματικά δικαιώματα για τη χρήση τηλεόρασης σε δωμάτια ξενοδοχείων»

Το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις υπέρογκες και εκτός θεσμικού ελέγχου απαιτήσεις που προβάλλουν εταιρείες διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση τηλεόρασης στα δωμάτια ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων, αναδεικνύει με νέα Ερώτηση που κατέθεσε προς την Υπουργό Πολιτισμού, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Περισσότερα…

«Η λογική της κυβέρνησης είναι ότι, εφόσον για τρεισήμισι χρόνια δεν έκαναν τίποτα για την τουριστική εκπαίδευση…έχουμε ακόμη χρόνο»

Δεν θα προσέλθει, τελικά, η Υπουργός Τουρισμού, στη Βουλή, προκειμένου να συζητηθεί η Επίκαιρη Ερώτηση, που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για τα ζητήματα της τουριστικής εκπαίδευσης.
Περισσότερα…

 

«Ιδρύεται Λιμενικός Σταθμός στο Αγαθονήσι»

Θετική ήταν η απάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Κουρουμπλή, στην πρόταση που είχε καταθέσει με Ερώτησή του στη Βουλή, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για την ίδρυση Λιμενικού Σταθμού στο Αγαθονήσι.
Περισσότερα…

 

«Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των υπερωριών στους εργαζόμενους του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου»

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι του Κ.Θ-Γ.Ν-Κ.Υ Λέρου, ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών τους. Το ζήτημα ανέδειξε με ερώτηση του στη Βουλή, ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας.
Περισσότερα…

 

«Κινδυνεύουμε να έχουμε παραλίες χωρίς ναυαγοσώστες. Να αποσυρθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα που δημιουργεί προβλήματα στους Δήμους»

Σαφή προειδοποίηση ότι δεν θα υπάρχουν ναυαγοσώστες σε παραλίες, λόγω του νέου θεσμικού πλαισίου που δημιούργησε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση με το Προεδρικό Διάταγμα 31/18, απευθύνει στον Υπουργό Ναυτιλίας, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Περισσότερα…

«Άμεση προτεραιότητα η τοποθέτηση καρδιολόγου στο νοσοκομείο της Κω»

Ζήτημα κορυφαίας προτεραιότητας, χαρακτηρίζει την άμεση τοποθέτηση καρδιολόγου στο Νοσοκομείο της Κω, με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας. Περισσότερα…

«Μεταφορικό ισοδύναμο για λίγους και προεκλογικού χαρακτήρα πυροτέχνημα»

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, μιλώντας στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών περιοχών της Βουλής, αποκάλυψε την σαθρότητα των ισχυρισμών της κυβέρνησης για την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου. Περισσότερα…