Να έρθει στο προσκήνιο η πολιτική της αλήθειας, της λογικής και της ευθύνης

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας αποστέλλω το παρόν ενημερωτικό δελτίο με σημεία της δραστηριότητάς μου κατά το μήνα Μάρτιο 2017.

Θα χαρώ να λάβω τα σχόλιά σας.

Η υπερφορολόγηση και η έλλειψη επενδύσεων σκοτώνουν τον τουρισμό

O Tομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για τα στοιχεία που καταδεικνύουν τη μείωση των εσόδων από τον τουρισμό για το μήνα Ιανουάριο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα

 

Η κυβέρνηση λειτουργεί με όρους δημιουργικής λογιστικής στο ζήτημα των τουριστικών αφίξεων

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για τα όσα υποστήριξε για τον αριθμό των αφίξεων η Υπουργός Τουρισμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα

 

 Το Υπουργείο Τουρισμού παραβιάζει κάθε αρχή διαφάνειας και δημόσιου ελέγχου

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στην τροπολογία του Υπουργείου Τουρισμού που προβλέπει τη δυνατότητα σύναψης συμφωνιών συμπαραγωγής και διαφήμισης του Ε.Ο.Τ. χωρίς διαγωνισμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα

 

Ο Δορυφόρος Λογαριασμός Τουρισμού είναι η πρώτη προτεραιότητα σε αυτή τη συγκυρία

«Η δημιουργία Δορυφόρου Λογαριασμού Τουρισμού είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μιας εθνικής πολιτικής για τον τουρισμό», επισημαίνει σε Ερώτηση που κατέθεσε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα

 

 Στον «αέρα» με ευθύνη της Κυβέρνησης η εφαρμογή του νόμου για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις τουριστικών κατοικιών

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή την κυβερνητική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και προβλέπει την αναβολή εφαρμογής του νόμου για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις τουριστικών κατοικιών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα

 

Να εξαιρεθούν τουριστικά καταλύματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια από την καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση των τηλεοράσεων στα δωμάτια τους

Το ζήτημα της εξαίρεσης ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων από την υποχρέωση καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση τηλεόρασης στα δωμάτιά τους, αναδεικνύει με Ερώτηση που κατέθεσε προς τις Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα

 

Να περάσουμε από το δίπλωμα οδήγησης στο  δίπλωμα κινητικότητας που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση

 Μια νέα και ριζοσπαστική ιδέα κατέθεσε ο Μάνος Κόνσολας με Ερώτηση του στη Βουλή προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών και Παιδείας.

Περισσότερα

 

Ακούμε πρωτοφανή πράγματα από την κυβέρνηση: ότι η λειτουργία hot spot στην Κω οδήγησε σε αύξηση του τουριστικού ρεύματος. Προκαλούν τους πολίτες και τη νοημοσύνη μας

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στους χειρισμούς της για την τουριστική προβολή των νησιών που υπέστησαν τις αρνητικές συνέπειες του μεταναστευτικού ήταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα

 

 Να ανακληθεί η διαδικασία ανάρτησης δασικών χαρτών στην Πάτμο και στη Σύμη και να αλλάξει το κανονιστικό πλαίσιο για τις ενστάσεις

 Συνέχεια δίνει μετά και την αρχική ερώτηση που συνυπέγραψε μαζί με 35 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στο ζήτημα των τεράστιων προβλημάτων που έχουν ανακύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών σε Πάτμο και Σύμη,  με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα

 

Ενίσχυση των υποδομών και του προσωπικού της Αστυνομίας στην Κω – Επιτακτική Ανάγκη η ίδρυση τμήματος Τροχαίας στο νησί 

 Το ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κω, της έλλειψης υποδομών αλλά και της αναγκαιότητας ίδρυσης Τμήματος Τροχαίας στο νησί, αναδεικνύει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα

 

Ερώτηση για την άμεση κατασκευή του κτιρίου που στεγάζονται το Γυμνάσιο Πηγαδίων και το ΕΠΑΛ στην Κάρπαθο

 Την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης και ανακατασκευής του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται το Γυμνάσιο Πηγαδίων και το ΕΠΑΛ στην Κάρπαθο, αναδεικνύει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα

 

Η ίδια η Πολιτεία υπονομεύει τη ζωή και την απασχόληση στο Αγαθονήσι

«Οι κάτοικοι που έχουν επιλέξει και επιμένουν να ζουν στο Αγαθονήσι, ζητούν από την Πολιτεία να τους εγγυηθεί το αυτονόητο: το δικαίωμα στην εργασία», τονίζει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, που ανέδειξε με Ερώτηση στη Βουλή το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο νησί με την άρνηση της Πολιτείας να παραχωρήσει σε επιχείρηση, που απασχολεί 27 κατοίκους, δύο δημόσια κτήματα για τη δημιουργία συσκευαστηρίου.

Περισσότερα