ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 Ο κ. Τσίπρας είναι ο Πρωθυπουργός που μέσα σε 2 χρόνια έφερε 2 μνημόνια…

Η χώρα βυθίζεται στο τέλμα και στη φτωχοποίηση.

Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι καθολικό.

Τα κυριότερα σημεία της δραστηριότητας και των παρεμβάσεών μου το μήνα που πέρασε:

 

Μείωση των εσόδων από τον τουρισμό το 2016

Την αντίθεσή του στην ωραιοποιημένη εικόνα για τον τουρισμό που επιχείρησε να δώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου χθες, εξέφρασε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας..

Περισσότερα

 

Να δοθεί η δυνατότητα σε υγιείς επιχειρήσεις και επαγγελματίες να επιβιώσουν και να διασωθούν

Την εκτίμηση ότι δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα των κόκκινων δανείων με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον εξωδικαστικό μηχανισμό στήριξης οφειλών επιχειρήσεων, παρά μόνο διευκολύνονται συστηματικοί κακοπληρωτές, εξέφρασε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Περισσότερα

 

Αδιέξοδη η λογική του αυτόματου πιλότου στον τουρισμό

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στα στοιχεία που καταδεικνύουν μείωση των τουριστικών εσόδων και των κρατήσεων το πρώτο δίμηνο του 2017, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα

 

Να ανασταλεί η διαδικασία ανάρτησης και κύρωσης των δασικών χαρτών στην Πάτμο, στη Σύμη και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου

 Την αναστολή της διαδικασίας ανάρτησης και κύρωσης των δασικών χαρτών, στην Πάτμο, στη Σύμη και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, μιλώντας στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες.

Περισσότερα

 

 Κινδυνεύουν να ματαιωθούν επενδυτικά σχέδια στον τομέα του τουρισμού που είχαν ενταχθεί σε παλαιότερους αναπτυξιακούς νόμους

«Δεκάδες επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού, που είχαν υπαχθεί στους αναπτυξιακούς νόμους 3299/2004 και  3908/2011, κινδυνεύουν να ματαιωθούν αφού η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης, λειτουργεί απαγορευτικά για την ολοκλήρωσή τους», επισημαίνει ο Τομεάρχης Τουρισμού…

 

Περισσότερα

 

 H κυβέρνηση αδιαφορεί για την υποστελέχωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ στην Κω και την ίδρυση τμήματος τροχαίας στο νησί

Αδιαφορία συνεχίζει να επιδεικνύει η κυβέρνηση απέναντι στην ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κω και της ίδρυσης Τμήματος Τροχαίας στο νησί. Δύο ζητήματα που είχε αναδείξει με Ερώτησή του στη Βουλή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα