Ο υπ. Βουλευτής και Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ. συναντήθηκε με πολίτες της Νισύρου, οι οποίοι του έθεσαν το θέμα της υποστελέχωσης του αγροτικού ιατρείου. 
 
  Ο κ. Κόνσολας επισήμανε ότι στο διαγωνισμό για τις προσλήψεις στον τομέα της δημόσιας υγείας, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην κάλυψη των κενών θέσεων στις νησιωτικές περιοχές με ενίσχυση ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες της δημόσιας υγείας.
 
  Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει και η ενεργοποίηση του συστήματος τηλεϊατρικής στη Νίσυρο, το οποίο παρουσιάζει σημαντική καθυστέρηση.
 
  
Ο Μάνος Κόνσολας, συζητώντας με τους κατοίκους της Νισύρου, αναφέρθηκε στο διακύβευμα  των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας:
 
«Η χώρα χρειάζεται το δικό της εθνικό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.
 
Χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση.
 
Αυτοί που θέλουν να διχάσουν και πάλι τους πολίτες, πρέπει να πάρουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας.
 
Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την επιστροφή στην ομαλότητα.
 Εγγυάται ότι θα υπάρξει μια νέα και αξιόπιστη κυβέρνηση που θα ενώνει και θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες.
 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήγε τη χώρα πίσω, έφερε μέτρα 13 δις ευρώ, για πρώτη φορά οι Έλληνες αντιμετωπίζουν περιορισμούς κεφαλαίων στις συναλλαγές τους με τις τράπεζες.
 
Στις 20 Σεπτεμβρίου οι Δωδεκανήσιοι θα επιβάλλουν με την ψήφο τους ένα νέο ξεκίνημα για τον τόπο μας.
 
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, να συμφωνήσουμε στις βασικές αρχές ενός εθνικού σχεδίου, που θα βάλει τη χώρα σε νέα τροχιά».