Ερώτηση κατέθεσε στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με την οποία ζητά την επανεξέταση της απόφασης από τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, για την αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Παραδεισίου Ρόδου.

Ο κ. Κόνσολας τονίζει την ανάγκη διατήρησης του υποκταταστήματος Παραδεισίου, καθώς από αυτό εξυπηρετούνται άλλα επτά (7) επιπλέον χωριά της ευρύτερης περιοχής, ενώ, παράλληλα,  στις αρμοδιότητές του είναι και η διανομή της αλληλογραφίας του αεροδρομίου Ρόδου.

Ο Βουλευτής επισημαίνει ότι το κλείσιμο του ΕΛΤΑ Παραδεισίου Ρόδου και η μεταφορά των υποχρεώσεων στο υποκατάστημα της Κρεμαστής ενέχει κινδύνους, όχι μόνο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων όλης της ευρύτερης περιοχής, αλλά και για την ομαλή λειτουργία διανομής ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο.

Ο κ. Κόνσολας ζητά από το Υπουργείο να επανεξετάσει η Διοίκηση των ΕΛΤΑ την πρόσφατη απόφαση αναστολής της λειτουργίας του ΕΛΤΑ Παραδεισίου, ώστε να διασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των κατοίκων.

 

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της Ερώτησης του Βουλευτή.

6.11.2017, ΕΡΩΤΗΣΗ_ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ