« Προφανώς πρέπει να ζητήσω συγνώμη για το γεγονός ότι δεν ζήτησα την έγκριση και την άδεια της διοικήτριας του Νοσοκομείου, πριν καταθέσω την ερώτηση για την στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου της Ρόδου.
 
Αναρωτιέμαι πότε πρόλαβαν κάποιοι «αριστεροί» να αποκτήσουν μέσα σε 18 μήνες τέτοια καθεστωτική νοοτροπία.
 
Επί της ουσίας:
 
Στην ερώτηση που κατέθεσα, δεν καταθέτω ούτε ανακριβή ούτε ψευδή στοιχεία αλλά αναφέρομαι στις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν για να λειτουργήσει , όπως πρέπει, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου της Ρόδου.
 
Για να λειτουργήσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου της Ρόδου σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και αξιοπρεπώς πρέπει να υπάρχουν σε κάθε 8ωρη βάρδια:
 
1ον) Τμήμα Διαλογής με ένα γιατρό, ένα νοσηλευτή και έναν  διοικητικό υπάλληλο.
 
ΤΕΠ – Παθολογικό: 1 ειδικός Ιατρός + 1 ειδικευόμενος Ιατρός + 1 Νοσηλευτής
 
ΤΕΠ – Χειρουργικού: 1 ειδικός Ιατρός + 1 ειδικευόμενος Ιατρός + 1 Νοσηλευτής
 
ΤΕΠ – Ορθοπαιδικού: 1 ειδικός Ιατρός + 1 νοσηλευτής.
 
Αυτή είναι η πραγματικότητα και παραπέμπω όλους στο κείμενο της ερώτησης που κατέθεσα.
 
Η κυρία διοικήτρια οφείλει να σέβεται τους αιρετούς εκπροσώπους του Δωδεκανησιακού λαού για έναν και μόνο λόγο: γιατί η ίδια είναι διορισμένη από την κυβέρνηση και εκπροσωπεί την Πολιτεία.
 
Οφείλει να είναι σε θέση  να διαχωρίσει το ρόλο του κομματικού στελέχους του Σύριζα από το ρόλο της στη διοίκηση του Νοσοκομείου Ρόδου.
 
Πιστεύω ότι τα ζητήματα της δημόσιας υγείας δεν μπορούν να αποτελούν πεδίο αντιπαράθεσης.
 
Το ίδιο ισχύει και για το νοσοκομείο της Ρόδου. Η καλλιέργεια κλίματος έντασης και η αντιπαράθεση της διοίκησης του νοσοκομείου με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με ευθύνη της διοίκησης, πρέπει να σταματήσουν.