«Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί. Όταν, όμως, η διαμαρτυρία περιλαμβάνει ύβρεις και βία, τότε χάνει το νόημα και το δίκιο της.
 
Εγώ δεν πρόκειται να κάνω ό, τι έκαναν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ, να δείξω ανοχή ή να κάνω ότι δεν βλέπω. Καταδικάζω την επίθεση κατά του κ. Πάνου Καμμένου έστω και αν γνωρίζω το μέγεθος της αγανάκτησης που επικρατεί στην Κω για την ολιγωρία και την πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο μεταναστευτικό.
 
Υπάρχει, όμως, ένα μεγάλο θέμα και αυτό αφορά στις καταγγελίες του κ. Καμμένου εναντίον αστυνομικού τον οποίο κατηγόρησε ως υποκινητή των επεισοδίων.
 
Σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται να προστεθεί και η στοχοποίηση αστυνομικών που δίνουν πραγματική μάχη για να διαχειριστούν το πρόβλημα των ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ροών στο νησί.
 
Είναι σαφές ότι ο κ. Καμμένος έχει δύο επιλογές: η πρώτη είναι να δώσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του και η δεύτερη είναι να ζητήσει δημόσια συγνώμη.
 
Κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων. Κανένας, όμως, δεν μπορεί να απευθύνει κατηγορίες και να στοχοποιεί ανθρώπους καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία και την πολιτική ισχύ που διαθέτει».