Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, ο οποίος ανέλαβε υπεύθυνος για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας, χθες, με τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Μητρώου Στελεχών που κατάγονται από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, κ. Κονταδάκης Στέλιος, η Αναπλ. Γραμματέας Οργανωτικού, κα. Αδαμοπούλου Κωνσταντίνα, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης, κ. Δεμέστιχας Μιχάλης, οι Τομεάρχες των νησιών Σάμου, κ. Κούρταλης Κωνσταντίνος και Χίου, κ. Ζέρμας Αποστόλης, ο κ. Καραχάλιος Χρήστος από την Πολιτική Επιτροπή ΝΔ, και ο κ. Αιμιλιανός Ευαγγελινός από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τα νησιά της Περιφέρειας του Βορείου Αιγαίου.

Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και η δημιουργία ομάδων εργασίας για τη διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Αποφασίστηκε από τη συνάντηση ότι πρώτη δράση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου θα είναι η επίσκεψη στο νησί της Σάμου μαζί με το Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κονταδάκη Στέλιο, και αντιπροσωπεία από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αρμόδια για το Βόρειο Αιγαίο.