επισήμανε ο Επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Hospitality Awards 2015, που αφορούν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που πρωτοπόρησαν στον τομέα των υπηρεσιών και της ποιότητας.
 
   Ο κ. Κόνσολας, που είχε μιλήσει και στο συνέδριο που διοργανώθηκε, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και τη στήριξη των τουριστικών καταλυμάτων, απένειμε τρία από τα βραβεία που θεσμοθετήθηκαν και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φορείς του τουρισμού, να αναπτύξει τις προτάσεις του και να απαντήσει σε ερωτήσεις.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1: Μ.Κόνσολας και Νίκος Δασκαλαντωνάκης (Πρόεδρος Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel Hotels & Resorts) στην απονομή του βραβείου: Best Greek Hotel & Resort Brand .
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2:M. Κόνσολας και Πολυχρόνης Γριβέας (Διευθύνων Σύμβουλος Astir Pallas Vouliagmenis)  στην απονομή του βραβείου  Best Greek Hotel & Resort Brand.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3:M. Κόνσολας και Βασίλης Λάμπρου (Πρόεδρο ΔΣ Ομίλου Group Mediterranean Hotels) στην απονομή του βραβείου Best Greek Sustainable Hotel & Resort.