«Χρειαζόμαστε πολιτικές με θετικό μήνυμα και πρόσημο.
Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν την αλήθεια, να σταματήσει η επιχείρηση παραπλάνησης τους.
 
Ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να αναμορφωθεί, να υποστεί σοβαρές αλλαγές αλλά και να υπάρξει η πρώτη σοβαρή μείωση 7-10%. Το πιο σημαντικό, να υπολογίζεται με βάση τις νέες και πραγματικές αντικειμενικές αξίες.
 
Όσοι πιστεύουν ότι ο Σύριζα θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ με ένα νόμο, όπως θα καταργούσε και τη δανειακή σύμβαση με ένα άρθρο, μάλλον δεν ξέρουν ότι θα αντικατασταθεί με νέου είδους επιβαρύνσεις».
 
Ο Μάνος Κόνσολας στις επισκέψεις του σε εργασιακούς χώρους, σε επιχειρήσεις αλλά και σε συζητήσεις του με τους πολίτες, επισημαίνει την ανάγκη ενός Εθνικού Σχεδίου Ανάταξης για τη χώρα, επισημαίνοντας:
 
«Το Εθνικό Σχέδιο Ανάταξης της χώρας μας αφορά όλους. Συνδέεται με τρία προαπαιτούμενα:
 
-Τη διασφάλιση της παραμονής μας εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου. Η χώρα δεν μπορεί να έχει μέλλον και προοπτική έξω από την Ευρώπη και την ευρωζώνη. 
 
-Την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών αναπτυξιακών πόρων, ύψους 50 δις ευρώ, την επόμενη εξαετία. Οι πόροι αυτοί πρέπει να πάνε στην πραγματική οικονομία, στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
 
-Την πρόταξη του τουρισμού μας και της περιφερειακής ανάπτυξης.
 
Το Ταμείο Χρηματοδότησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων πρέπει να ενισχυθεί και με άλλους πόρους, να υπάρξει ξεχωριστό πρόγραμμα για τις ΜΜΕ της νησιωτικής χώρας».
 
Οι πολίτες έχουν αποτιμήσει την έντονη δραστηριότητα και τη συγκροτημένη παρουσία του Μάνου Κόνσολα στα Δωδεκάνησα.
 
Ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ τονίζει:
 
«Στηρίζομαι μόνο στους πολίτες και σε κανέναν άλλο.
Αυτοί μου δίνουν δύναμη, αυτοί είναι η δύναμη μου.
 
Την Κυριακή τα Δωδεκάνησα επιλέγουν Βουλευτή.
 
Για να υπάρχει μια Δυνατή φωνή την επόμενη μέρα στη Βουλή, που θα διεκδικεί με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα».