Σε κοινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κρεμαστή, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος, κ. Κυριακούλης, οι Πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων Κρεμαστής, Μαριτσών, Παραδεισίου, Παστίδας, Δαματριάς, Θεολόγου αλλά και πολίτες.
 
Πραγματοποιήθηκε ευρεία και εκτεταμένη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες περιοχές με έμφαση στη διάβρωση των ακτών, στην κατασκευή της περιμετρικής οδού στην Παστίδα αλλά και για τα προβλήματα της σχολικής στέγης.
 
Οι αιρετοί εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης ζήτησαν την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων των τοπικών συμβουλίων ενώ από πολίτες τέθηκαν και άλλα ζητήματα που αφορούν στη στήριξη των επαγγελματιών και την αναθεώρηση των διατάξεων για τη ρύθμιση οφειλών προς τον ΟΑΕΕ, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
 
Από πολίτες αλλά και μέλη των τοπικών συμβουλίων τέθηκε, επιτακτικά, το ζήτημα της κατασκευής του εργοστασίου της ΔΕΗ για το οποίο ο κ. Κόνσολας επισήμανε την ανάγκη να τηρηθούν, δεσμευτικά, τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν στη σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη.
 
Στην τοποθέτησή του ο κ. Κόνσολας επισήμανε, μεταξύ των άλλων:
 
«H επαφή και η συζήτηση με τον πολίτη είναι πάντα χρήσιμη, δεν είμαστε εδώ για να ακούμε ευχάριστα πράγματα ούτε για να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.
 
Το θέμα της διάβρωσης των ακτών είναι πολύ σοβαρό και εξελίσσεται εδώ και τρία περίπου χρόνια. Πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και θα επικοινωνήσω  με την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Καλογήρου, για να εγκριθεί η μελέτη.
 
Σημαντικά είναι τα ζητήματα της σχολικής στέγης αλλά και η αναβάθμιση της έκθεσης της Κρεμαστής.
 
Θεωρώ ότι τέθηκαν σημαντικά ζητήματα στη σημερινή συνάντηση και στέκομαι, ιδιαίτερα, στην αγωνία που εκφράζεται από τους επαγγελματίες. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει η ανάγκη για την αναθεώρηση του καθεστώτος των ρυθμίσεων χρεών προς τον ΟΑΕΕ και πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας αναδείξει και το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις».