Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2017

Αγαπητές/οί συνεργάτες,

Εν όψει της συνεδρίασης του Τομέα Τουρισμού την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στα γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας,σας διαβιβάζω, παρακάτω,το πρόγραμμα της συνάντησης με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Α. 1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Τομέα Τουρισμού  από τον Τομεάρχη.

 

2. Ενημέρωση για τα στοιχεία που αφορούν στην πορεία του Ελληνικού τουρισμού το πρώτο 6μηνο του 2017 από τον Τομεάρχη.

 

Β. Ενημέρωση από τα Κοινοβουλευτικά Στελέχη του Τομέα.

 

Γ. Ενημέρωση από κομματικά στελέχη.

 

Δ.

 

Παρουσίασητων ευρημάτων και των προτάσεων της έρευνας του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης «διαΝΕΟσις», με τίτλο: «Η Αναπτυξιακή Προοπτική της Κρουαζιέρας Αφετηρίας στην Ελλάδα», από τον κΠάλλη Αθανάσιο, Αναπληρωτή Καθηγητή Οικονομικής και Πολιτικής Λιμένων, Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και από τον Δρ. ΓιώργοΒαγγέλα, Διευθύνων Σύμβουλο και Εταίρο, Ports& Shipping Advisory και ερευνητή του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι είναι και συντονιστές της ομάδας έργου της έρευνας.

 

 

 

Ε. 1. Παρουσίαση νέων μελών του Τομέα Τουρισμού.

 

2. Προγραμματισμός και προτάσεις για τη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων του Τομέα Τουρισμού στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου και της διαμόρφωσης  των προγραμματικών μας θέσεων αλλά και της προετοιμασίας για το Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

ΣΤ. Ενημέρωση από τους Συντονιστές των στόχων του Τομέα Τουρισμού.

 

 

Ζ. Παρεμβάσεις – Συζήτηση από τους επικεφαλής των ομάδων και τα μέλη του Τομέα, παρατηρητές και συμβούλους στρατηγικού σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη.

 

 Με εκτίμηση,

Μάνος Κόνσολας

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Τομεάρχης Τουρισμού