Σειρά συναντήσεων εργασίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κω.

Ο κ. Κόνσολας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κω, κ.Θεοδόση Νικηταρά, τον οποίο ενημέρωσε για την πρόσφατη πρωτοβουλία του για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των κρατικών φορέων ενόψει της ενεργοποίησης της συμφωνίας για τη βίζα-express στους Τούρκους τουρίστες, ενώ ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Είχε, επίσης, συνάντηση εργασίας με την Έπαρχο. κ.Κωνσταντίνα Σβύνου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον τουρισμό.

Ο κ. Κόνσολας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κω. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της κατασκευής του νέου δικαστικού μεγάρου Κω, αλλά και οι ελλείψεις και η υποστελέχωση στις υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε, επίσης, με τον Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ενώ είχε την ευκαιρία να παραστεί σε κοινωνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις, όπως η συνεστίαση του συλλόγου των ιδιοκτητών ταξί και η κοπή πίτας του συλλόγου κτηνοτρόφων Κω.