μάνος κόνσολας

Στην Κέρκυρα θα παρευρεθεί ο Υφυπουργός Τουρισμού την ερχόμενη Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, μαζί με την Υπηρεσιακή Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, κα. Σταυρούλα Μηλιάκου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση εργασίας με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κα Ρόδη Κράτσα, ενώ θα επισκεφθούν και θα έχουν συναντήσεις εργασίας στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με την Δήμαρχο, κα. Μερόπη Υδραίου, στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας με τον Δήμαρχο, κ. Γεώργιο Μαχειμάρη και στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας με τον Δήμαρχο, κ. Κωνσταντίνο Λέσση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κλιμακίου του Υπουργείου Τουρισμού στην Κέρκυρα, θα επισκεφθούν και θα συναντηθούν με τη διοίκηση της νέας Σχολής Ξεναγών, του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, καθώς και τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού.

Τέλος, ο Υφυπουργός Τουρισμού θα συμμετέχει σε σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς και ενώσεις της περιοχής.